Phenomena është një lloj i ri i përshtatshëm për t’u kultivuar në vjeshtë-dimër dhe pranverë. Ajo prodhon tufë mesatare në ngjyrë të tgjelbër. E vençanta e saj është ecuria edhe në temperatura të ulta dhe me pak dritë gjatë vjeshtës së vonë dhe dimër. E shëndetshme dhe e qëndrueshme ndaj djegies së majave të gjetheve.

Pesha ne (g)
250-400