Lloj i shkëlqyer i tipit marule për mbjellje në fillim të pranverës dhe në vjeshtë. Rritet shpejtë dhe e qëndrueshme ndaj temperaturave të ulëta. Tufa e ngjeshur e mbyllur me ngjyrë jeshile e bëjnë atë tërheqëse.

Pesha ne (g)
500-700