Sallatë dimërore me kokë rrumbullake që zhvillohet shpejtë. E përshtatshme për kultivim veror dhe vjeshtor. Tolerante ndaj stresit (farëzimit) dhe djegies së majave. E lehtë për t’u vjelur, koka mund të plastifikohet lehtë.

Pesha ne (g)
500-700