Sallatë e hapur, me zemër të vogël, e përshtatshme për prodhim veror. Ka gjethe kaçurrele, jeshile të shndritshme. Tolerancë të fortë ndaj stresit (farëzimit) dhe djegies së majave. Ka rezistencë mesatare ndaj Fursarium.

Pesha ne (g)
250-400