Lloji tradicianal në tregun tonë . E hershme uniforme , rrubmullake e plotë . ngjyra vishnje e errët e bën atë shumë tërheqëse . Rendiment i lartë . Kujdes me djellin e fortë dhe temperaturat e ulta. Stresi gjatë kultivimit deryron rrënjën ( tuberin ) të çahet .